Rytmik :-)

Ved at følge nedenstående link, kan du se et forslag til et rytmikforløb. Denne aktivitet består af sange og lege, som jeg har sat sammen ud fra børnegruppens ønsker og interesser. Det er en blanding af fagtesange - både stille og vilde - samtale i forbindelse med "møllerens hus", hvor vi taler om de forskellige dyr, som har gemt sig her. Børnene improviserer bevægelser til "Pipi Langstrømpe" (det kan dog være en hvilken som helst sang eller musikstykke). Der afsluttes med "afspænding" til blid musik (pt benytter jeg en instrumental version af Cavatina).
Rytmikprogrammet sammensættes hele tiden, så det opfylder børnenes interesser og ønsker, dog således at det indeholder udfordringer, som kan bidrage til udvikling og læring i forhold til børnenes behov.
Det nævnte rytmikforløb er sammensat til en gruppe børn, som er ca. 3 år og følges hele programmet er varigheden ca. 40 minutter.

http://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0Bx0E0X2N5VOzNTgzMmMwMGMtNGE4Zi00YjYwLTgzMDgtMjU1ZWM4ZmFkMDQ0&hl=en_US

God fornøjelse :-)